Sanitair - Showroom

Showroom

Kaandorp Sanitair beschikt over een showroom van maar liefst 250 m2. Wij presenteren vele soorten, maten en smaken badkamers. Wij nodigen u uit om in de totaal vernieuwde sanitairshowroom een kijkje te nemen. Onder genot van een heerlijke Nespresso staan wij u graag met een passend advies te woord.

             

De sanitairshowroom van Kaandorp is compleet vernieuwd volgens de nieuwste badkamertrends. Hierdoor presenteren wij verfrissende badkameridee├źn. 

Onze showroom bestaat uit tal van complete badkameropstellingen compleet met vloer- en wandtegels. Daarnaast treft u een ruim assortiment badkamermeubelen, (keuken-)kranen, designradiatoren, cv-ketels en accessoires aan. Deze laatste groep zorgt voor de finishing touch en zijn zelfs het pronkstuk van uw badkamer.Laat u verwennen in onze showroom, want wij bieden de mogelijkheid om sauna en stoomdouche uit te proberen!

Ontdek bij Kaandorp Sanitair hoe uw toekomstige badkamer tot leven komt!

In onze showroom treft u een zeer ruim assortiment wand- en vloertegels aan. Daarnaast presenteren wij een breed scala aan mozaïktegels.
De vloer bepaalt de sfeer en geeft de ruimte een totaal eigen stijl. De keuze van een vloer is lastig, maar samen met Kaandorp Sanitair vindt u in onze showroom ongetwijfeld de vloer die het beste bij u en uw huis of pand past.

Gaat u uw badkamer verbouwen, maar ziet u er tegenop om bij de buren te douchen?
Kaandorp Sanitair plaatst gratis een nooddouche, zodat u geen dag zonder zit!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.