Sanitair - Dealerschap

Hansgrohe- en Axorpartner

Door onze opvallende, verrassende en creatieve ontwerpen is Kaandorp Tegels & Sanitair door Hansgrohe geselecteerd om diverse, door Hansgrohe gegeven, seminars te volgen. Op die manier kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn!
Daarnaast zijn wij benoemd als partner van Axor Plus Center en Hansgrohe.

Hansgrohe en Axor partners zijn geselecteerde installatiebedrijven en sanitairdetaillisten die kennis hebben van Hansgroheproducten. Kaandorp Tegels & Sanitair adviseert u over de aanschaf van losse producten tot en met het ontwerp en de begeleiding van een compleet nieuwe badkamer. Maak gebruik van de voordelen die wij als Hansgrohe en Axor Plus Center partner u bieden.

Wij beschikken als Axor Plus Center over een groot sanitairshowroom en over veel kennis van het assortiment. Wij kunnen uw badkamer compleet ontwerpen en bieden u in de showroom een overzicht van de verschillende Axor collecties. 

Zie ook www.hansgrohe.nl


Crown Dealer

Kaandorp Tegels & Sanitair is door Ideal Standard geselecteerd als Crown Dealer. Crown Dealers presenteren unieke producten. Bij ons vindt u bijvoorbeeld de TRIS douche, sauna en stoomcabine in één. Hierdoor kunt u ook thuis genieten van een sauna, hammam, douche en aromatherapie. Met dit concept speelt Ideal Standard en Kaandorp Sanitair & Tegels helemaal in op de hedendaagse vraag naar wellness.

De cabine van dit gecombineerde systeem biedt een grote ruimte. Je kunt normaal en tropisch douchen. Bovendien kun je kiezen voor stoom, een droge sauna, aromatherapie of hydromassage. Kortom: comfort alom. De verwijderbare lig- en zitzone en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maken het comfort compleet.

TRIS is zo ontworpen, dat het in elke thuisbadkamer kan worden geplaatst, mits er voldoende ruimte is voor het product. Daarnaast kan de wellnesscabine ook worden geïnstalleerd in elke ruimte waar de gepaste aansluitingen voor water en elektriciteit aanwezig zijn.
TRIS is beschikbaar als een unit in marinehout met standaardafmetingen van 170 bij 110 centimeter. Groot genoeg dus om met twee personen comfortabel te zitten. De maximumtemperatuur voor de sauna bedraagt 90 graden en voor stoom 60 graden (conform professionele uitrusting).

Heeft u zin om dit authentieke wellnesscenter voor de woning eens zelf uit te proberen? Kaandorp Tegels & Sanitair geeft graag een demonstratie in de eigentijdse en moderne showroom! Ook wordt de mogelijkheid geboden om na sluitingstijd van de showroom de TRIS echt te gebruiken!


Corian

Kaandorp Tegels & Sanitair is leverancier van Corian®.
Dit is een topproduct voor elke maatvoering voor wasbakken, douchebakken, werk- en aanrechtbladen, vensterbanken etc.
Het heeft een oppervlaktemateriaal van natuurlijke mineralen, vervaardigd van aluminiumhydroxide met acryl als bindmiddel. Een aantal unieke eigenschappen maakt Corian® geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden.
Corian® is vlekbestendig, hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en niet poreus. Eventuele krassen of beschadigingen zijn eenvoudig te herstellen, zonder de fraaie uitstraling en kleur aan te tasten.

Corian® past in vrijwel ieder interieur, of u nu van klassiek, romantisch of modern houdt. Corian® kan in vrijwel elke vorm worden gemaakt, bijvoorbeeld als keuken- en werkblad, tafel, sanitair of bar. De waskommen en spoelbakken zijn geïntegreerd en zodanig vormgegeven dat ze voor het oog uit één geheel bestaan. Bovendien kan Corian® naadloos worden verwerkt, waardoor het niet alleen hygiënisch is, maar ook moeiteloos kan worden schoongemaakt. Dankzij de harde toplaag is Corian® vlekbestendig. U kunt verschillende designeffecten bereiken, bijvoorbeeld door randen af te werken met sierlijsten of ingelegde contrastkleuren. Corian® kan uitstekend worden gecombineerd met andere materialen.

In onze totaal vernieuwde sanitairshowroom kunt u vrijblijvend een kijkje nemen.
Wij laten verschillende toepassingen zien zoals:

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.
Onder het genot van een heerlijke Nespresso staan wij u graag met een passend advies te woord.