Installaties - Water

Het ontwerpen en installeren van een waterleiding dient in verband met de volksgezondheid vakkundig te gebeuren. Kaandorp Installaties beschikt over de nodige kennis om voor uw woon- of vakantiehuis, zwembad of kantoor een waterleiding te verzorgen die aan alle strenge normen en eisen voldoet.

Legionella preventie

Voorkomen van de besmetting is beter dan genezen van de gevolgen.

Legionella is een bacterie die de veteranenziekte kan veroorzaken. De ziekteverschijnselen kunnen variƫren van een fikse verkoudheid tot een flinke griep met longontsteking. Infectie vindt plaats door het inademen van de bacterie in microscopische druppeltjes water die zich in de lucht verspreiden. Veel waterinstallaties in hotels, sportcomplexen en campings zijn een gevaar voor de gezondheid.
Kaandorp Installaties verzorgt risicoanalyses en beheersplannen die KIWA gecertificeerd zijn ter voorkoming van legionella. Desgewenst voeren we de beheersplannen in en desinfecteren daarnaast uw drinkwaterinstallatie.
Ook de omringende gemeentes weten ons te vinden als expert op het gebied van legionella preventie.

Buitenkranen

Buitenkranen zijn erg praktisch. Even de auto wassen, de tuin besproeien of gewoon een glas water pakken als u op uw terras zit, met een buitenkraan is dit geen probleem. Het is dan ook een groot gemis als u deze nog niet heeft of als ze defect zijn.
Kaandorp Installaties zorgt ervoor dat u niet langer zonder zit. Wij plaatsen nieuwe, eventueel vorstvrije, buitenkranen en vervangen of repareren uw huidige, defecte kraan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast nodigen wij u graag uit om in onze totaal vernieuwde showroom vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Onder het genot van een heerlijke Nespresso staan wij u graag met een passend advies te woord.